Αγαπητοί συνάδελφοι,

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 5o Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου, τους Αγώνες Δρόμου 5 και 3χλμ την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 με εκκίνηση και τερματισμό στο Σύνταγμα, μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη 

Προκειμένου να διαπιστευτείτε ως Εκπρόσωπος Τύπου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω Αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας), την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και  Fax: (+30) 210-9342980, 210-9358594.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω ειδικών συνθηκών που θα ισχύσουν για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση και για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΘΕΣΜΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να τηρήσετε το χρονοδιάγραμμα.   

Σας ευχαριστώ

Μπάμπης Ζαννιάς

Υπεύθυνος Τύπου