Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2017 ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Η περίοδος εγγραφών για τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας  (ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2017) που περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο αλλά και τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ άνοιξε στις 4 Ιανουαρίου 2017.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 3 Μαρτίου 2017. Στην περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από τις 3 Μαρτίου, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα κλείνουν άμεσα.


ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 6.500 δρομείς
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 10.000 δρομείς
Αγώνας Δρόμου 3χλμ: 4.500 δρομείς

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η Οικογενειακή Εγγραφή αφορά στην ταυτόχρονη εγγραφή 4 ατόμων για τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ ως μέλη της ίδιας οικογένειας. Η Οικογενειακή Εγγραφή είναι δυνατή μόνο στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ, όπου θα συμμετάσχουν και τα 4 άτομα και μόνο στο Βασικό Επίπεδο Εγγραφής.

Στην Οικογενειακή εγγραφή δηλώνονται ταυτόχρονα 4 άτομα (ο αριθμός των 4 ατόμων για την υποβολή οικογενειακής εγγραφής είναι υποχρεωτικός), τα οποία αποδέχονται ότι συμμετέχουν στον αγώνα ως μέλη της ίδιας οικογένειας. Σημειώνεται ότι στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ δεν μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά μικρότερα των 9 ετών (τουλάχιστον γεννημένα το 2007).

Για τα μέλη των οικογενειών που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εγγραφή τους μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2017 τυπώνεται "οικογενειακός" αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το όνομα της οικογένειας, όπως αυτό δηλώνεται κατά την υποβολή της οικογενειακής εγγραφής, τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, π.χ. "Οικογένεια Στρατουδάκη"). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

Οικογενειακή εγγραφή είναι δυνατή μόνο στο Βασικό Επίπεδο Εγγραφής για τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ, το οποίο περιλαμβάνει:

• Αριθμός Συμμετοχής και για τα 4 μέλη της οικογένειας με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

• Οnline ανακοίνωση αποτελεσμάτων για κάθε ένα από τα 4 μέλη της οικογένειας

• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες)

• Μετάλλιο Τερματισμού

• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

 
Πατήστε παρακάτω για να υποβάλλετε την Οικογενειακή Εγγραφή σας: 
Οικογενειακή Εγγραφή στον Αγώνας δρόμου 3χλμ WIND (4 άτομα) - (Συνδρομή 15€)

Σε περίπτωση υποβολής έντυπης αίτησης στο Γραφείο Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5.

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α) Με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα)

β) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 076/470829-60
ΙΒΑΝ: GR8501100760000007647082960

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο εντός δύο (2) ημερών μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

Στην περίπτωση κατάθεσης στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το όνομα της Οικογένειας όπως και ο κωδικός εγγραφής να αναγράφονται στην αιτιολογία κατάθεσης. Αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται άμεσα (εντός 2 ημερών μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής) με φαξ ή email στο Γραφείο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ/ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΣΕΓΑΣ (Φαξ: 210 9331152, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση οικογενειακής εγγραφής, γίνεται μία και μόνο καταβολή που αφορά στο συνόλο των μελών της οικογένειας.

 

Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε και μελετήσετε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής και Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας, πατώντας παρακάτω:

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ενημερωθείτε επίσης για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης