Αγαπητοί συνάδελφοι,

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 τον 11o Ημιμαραθώνιο Αθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, τον Αγώνα Δρόμου ΟΠΑΠ 5 χλμ. και για πρώτη φορά φέτος το Family Run, με επίκεντρο των εκδηλώσεων το Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Προκειμένου να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση ως Εκπρόσωπος Τύπου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω Αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας), την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σας ευχαριστώ

Μπάμπης Ζαννιάς

Υπεύθυνος Τύπου