ΚΛΕΙΔΙ Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων!

Ο ΣΕΓΑΣ και το κίνημα δρομέων ωθεί κάθε μέρα τους Έλληνες σε ένα νέο, υγιεινό, καλύτερο τρόπο ζωής με γνώμονα την κοινωνική μας βιωσιμότητα. Με τις δυο διοργανώσεις - Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος της Αθήνας - έχουμε διανύσει τα τελευταία χρόνια μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στόχο έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για μια δυνατή αθλητική εμπειρία, να αναδείξει καλές πρακτικές εφαρμόζοντας πρωτοβουλίες σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. 

Σήμερα σχεδόν κάθε οικογένεια ή παρέα έχει κάποιον που συμμετέχει στους αγώνες και τις εκδηλώσεις μας είτε ως αθλητής είτε ως εθελοντής. Το Προγράμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας εμπνέει μια μεγάλη και ενθουσιώδης ομάδα εθελοντών που μέσα από τις θέσεις που κατέχουν την ημέρα του αγώνα, αξιοποιούν τα ταλέντα τους, συνεργάζονται άρτια και προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς χαρίζοντας ζεστά χαμόγελα υποστήριξης σε όλους!

Κατά τη συμμετοχή τους οι εθελοντές μας αποκτούν νέους φίλους και ουσιαστικές εμπειρίες. Γίνονται συνταξιδιώτες του πολιτισμού και της αθλητικής ιστορίας μας! 

Μας ενδιαφέρει η προσωπικότητα σας και η διάθεσή σας για προσφορά. 

Προσφορά - Ανιδιοτέλεια - Προσπάθεια - Επικοινωνία - Σεβασμός - Αλληλεγγύη - Αποδοχή - Πρόοδος είναι μερικές από τις κυρίαρχες αξίες που στηρίζεται η ομάδα των εθελοντών του Ημιμαραθωνίου..είναι Στάση Ζωής! Ανεξαρτήτως ηλικίας, όλοι απολαμβάνουν την ευκαιρία να γίνουν μέλος μίας ομάδας που μέσα σε λίγες ώρες θα τους προσφέρει αναμνήσεις και ερεθίσματα ζωής

Δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού!

 

Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα και συμπληρωματικό περιεχόμενο στη σελίδα των εθελοντών στο FB.

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ: LIKE & FOLLOW US  

 

  

         STEP 1:  ONLY MUTUAL UNDERSTANDING CAN CREATE SUSTAINABLE RELATIONSHIPS

 

STEP 2: LEAD BY EXAMPLE

          STEP 3: YOUR VIBE ATTRACTS YOUR TRIBE