Με την παρουσία πρωταθλητριών και πρωταθλητών θα πραγματοποιηθούν, την Πέμπτη στις 13:00 τα εγκαίνια της αθλητικής έκθεσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, Half Marathon ΕΧΡΟ,  στο Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β' 17, είσοδος από Ρηγίλλης). 

Κώστας Γκελαούζος, Ράνια Ρεμπούλη, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Γιάννης Ζερβάκης, Χρήστος Καλλίας και Αναστασία Καρακατσάνη θα υποδεχτούν τους φίλους του αθλητισμού ενώ θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ να μιλήσουν για τον αγώνα της Κυριακής, τις εντυπώσεις τους για την διοργάνωση στην οποία πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια αλλά και τους αγωνιστικούς τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παραλαβή διαπιστεύσεων εκπροσώπων των ΜΜΕ 

Την Πέμπτη μετά τα εγκαίνια της EXPO και τις δηλώσεις των πρωταθλητριών και πρωταθλητών μας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν κάνει αίτηση διαπίστευσης, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους στον ίδιο χώρο του Ωδείου Αθηνών.

Όλες οι τελευταίες τάσεις του αθλητισμού στην EXPO

Στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου Αθήνας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/3) η Half Marathon ΕΧΡΟ είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στο Ωδείο Αθηνών. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Half Marathon ΕΧΡΟ έχει γίνει συνώνυμο με του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Η ανοιξιάτικη γιορτή του δρομικού κινήματος στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά από το Ωδείο Αθηνών. Εκεί για τρεις ημέρες πέρα από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα θα υπάρχει και η καθιερωμένη έκθεση η οποία αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όλους τους φίλους του τρεξίματος.

Με την συμμετοχή των κορυφαίων διεθνών και ελληνικών εταιριών, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι από κοντά και να προμηθευτείτε και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε όλες τις τελευταίες τάσεις σε όλα όσα αφορούν το δρομικό κίνημα δεν έχει παρά να βρεθείτε στην Athens Half Marathon Εxpo και να τις δείτε από κοντά.

15 – 17 Μαρτίου 2018 δίνουμε όλοι ραντεβού στο Ωδείο Αθηνών!

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη 15/03: 13:00 – 20:00

Παρασκευή 16/03: 10:00 – 20:00

Σάββατο 17/03: 10:00 – 20:00