Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα πραγματοποιηθεί η HALF MARATHON EXPO, θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα.

Το Κέντρο Εγγραφών θα εξυπηρετεί τους εγγεγραμμένους δρομείς με τα εγκαίνια της Έκθεσης, από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2019.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 13:00 και όπως συνηθίζεται θα παραβρεθούν η ηγεσία του ΣΕΓΑΣ, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής, του Μεγάλου Χορηγού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ERGO, άλλων φορέων και φυσικά πλήθος δρομέων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης την οποία διοργανώνει η εταιρεία Be-Best.

Οι κορυφαίες εταιρείες σε όλα τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής και άσκησης που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού, θα βρίσκονται στην διάθεση των επισκεπτών!