Η ATHENS HALF MARATHON EXPO, η οποία λειτουργεί παράλληλα και ως το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου  Αθήνας είναι το σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει πλέον θεσμός και για ακόμη μία χρονιά θα πλαισιώνει το μεγαλύτερο ανοιξιάτικο αθλητικό-τουριστικό γεγονός της Αττικής.

Αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις με αθλητικό πρόσημο που ξεχωρίζει για το χαρακτήρα και τη δυναμική της. Φέτος μάλιστα διοργανώνεται από κοινό και με την Έκθεση “SPORTS SHOW”. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να αγοράσουν πρώτοι όλα τα νέα δρομικά και αθλητικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες διατροφής που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και λάτρη του αθλητισμού.

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων, και όχι μόνο, που θα επισκεφτούν την HALF MARATHON EXPO θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς τους προς το HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ από και προς το σταθμό «Νερατζιώτισσα» όλες τις μέρες της Έκθεσης HALF MARATHON EXPO με συνεχόμενη ροή δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Ώρες που θα λειτουργούν τα λεωφορεία μεταξύ HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ και ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ
Πέμπτη: 12:30-20:30
Παρασκευή: 9:30 - 20:30
Σάββατο: 9:30 - 20:30

Επίσης, ην Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 17:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί στη HALF MARATHON EXPO το event «Η μεγάλη προπόνηση των 11» και η είσοδος θα είναι δωρεάν. Οι κορυφαίοι Έλληνες Fitness Professionals σε μία προπόνηση υψηλού επιπέδου!