Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε στοιχεία της εγγραφής σας ή/και να πραγματοποιήσετε αλλαγές επί αυτής θα πρέπει να στείλετε σχετικό αίτημα σε μια από τις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά την αποστολή του αιτήματος θα λάβετε σχετική απάντηση με τυχόν οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.


Στο θέμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφετε τον αντίστοιχο τίτλο που αντιστοιχεί στην αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε βάσει των παρακάτω:

1)  Διόρθωση Βασικών Στοιχείων Δρομέα

Αφορά σε στοιχεία ταυτοποίησης δρομέα  (ονοματεπώνυμο, ημερομηνίας γέννησης, εθνικότητα, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) και όχι σε αντικατάσταση δρομέα.

 

2) Διόρθωση/ Προσθήκη Καλύτερης Επίδοσης

Διόρθωση ή προσθήκη καλύτερης επίδοσης είναι εφικτή μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*.
Στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφεται απαραιτήτως η ακριβής επίδοση (ωω:λλ:δδ), η διοργάνωση και η ημερομηνία που επιτεύχθηκε. Σημειώνεται ότι λαμβάνονται υπόψη μόνο επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν στα έτη 2021 με 2023, σε διοργανώσεις με πιστοποιημένη διαδρομή.

Προσοχή: η  αποστολή του αιτήματος δεν συνεπάγεται την αυτόματη τοποθέτηση στο αντίστοιχο block εκκίνησης.  Οι επιδόσεις ελέγχονται και σε περίπτωση που δεν συμβαδίζουν με τους κανονισμούς ή παρατηρηθούν ανακρίβειες δεν εκτελούνται.

 

3) Προσθήκη Σημείωσης για Τοποθέτηση σε ίδιο block εκκίνησης με συναθλητή

Προσθήκη σημείωσης για τοποθέτηση σε ίδιο block εκκίνησης μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον το αίτημα σταλεί έως τις 17 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία σχετικά αιτήματα εξετάζονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO (δείτε Περίπτωση 8).

Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός εγγραφής του συναθλητή.

Σημειώνεται πως το αίτημα θα πρέπει να σταλεί απαραιτήτως και από τους δύο δρομείς, σε διαφορετική περίπτωση το αίτημα δεν λαμβάνεται υπόψη κατά την τοποθέτηση σε block εκκίνησης. Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση διεκπεραίωσης του αιτήματος οι δρομείς θα τοποθετούνται στο block εκκίνησης που αντιστοιχεί στον πιο αργό δρομέα.

Σε περίπτωση καταγραφής περισσότερων του ενός ατόμου, η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να γίνει από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Προσοχή: η αποστολή του αιτήματος δεν συνεπάγεται την διεκπεραίωση αυτού.  Τα αιτήματα θα εξετάζονται κατά  περίπτωση από τον αγωνιστικό τομέα και θα εκτελούνται μόνο εφόσον θεωρούνται εφικτά.

 

4) Αλλαγή μέγεθος T-shirt (Ισχύει μόνο για το Ενισχυμένο/ Advanced Επίπεδο Εγγραφής)

Θα πρέπει να αναφέρετε το μέγεθος που επιθυμείτε να λάβετε. Σημειώνεται ότι αιτήματα για αλλαγή μεγέθους T-shirt γίνονται δεκτά μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία, αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος T-shirt θα είναι εφικτή μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO και μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

5) Αναβάθμιση Εγγραφής από Βασικό σε Ενισχυμένο

Αναφέρετε και το μέγεθος T-shirt που επιθυμείτε να λάβετε. Σημειώνεται ότι αιτήματα για αναβάθμιση εγγραφής γίνονται δεκτά μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία αναβάθμιση εγγραφής θα είναι εφικτή μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO και μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

6) Αλλαγή στον Αγώνα Συμμετοχής

Αλλαγή στον αγώνα συμμετοχής ενός δρομέα είναι εφικτή χωρίς χρηματική επιβάρυνση μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.

Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή αγώνα συμμετοχής από τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο καλύπτει μόνο την διαφορά στην συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή αγώνα συμμετοχής από τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ δεν πραγματοποιείται επιστροφή της διαφοράς. Ο δρομέας έχει την επιλογή δωρεάς του ποσού σε ΜΚΟ που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Πρόγραμμα της διοργάνωσης (σε αυτή την περίπτωση παρακαλείστε να μας αναφέρεται σε ποια ΜΚΟ επιθυμείτε να γίνει η δωρεά).

Αιτήματα για αλλαγή στον αγώνα συμμετοχής μετά τις 17 Φεβρουαρίου γίνονται δεκτά, ωστόσο εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€* ανεξαρτήτως αγώνα. Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων και των επιπέδων συμμετοχής.

→ Σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί από τον Επικεφαλής της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

7) Αλλαγή στο Όνομα Εγγραφής/ Αντικατάσταση Δρομέα

Αλλαγή στο όνομα εγγραφής ενός δρομέα (αντικατάσταση εγγραφής από διαφορετικό δρομέα) είναι εφικτή χωρίς χρηματική επιβάρυνση μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*.

Το αίτημα για αλλαγή ονόματος θα πρέπει να σταλεί από τον Αρχικό δρομέα και να αναγράφει τα στοιχεία του Νέου δρομέα.

→ Σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί από τον Επικεφαλής της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

8) Αλλαγή στο Block Εκκίνησης

Η αυθαίρετη αλλαγή στο block εκκίνησης από εγγεγραμμένο δρομέα απαγορεύεται και επιφέρει την ακύρωση της συμμετοχής του.

Η αλλαγή του block εκκίνησης είναι εφικτή με έγκριση από την Οργανωτική Επιτροπή. Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που τα όρια του εκάστοτε block εκκίνησης που επιθυμεί να τοποθετηθεί ο δρομέας έχουν συμπληρωθεί, τότε τοποθετείται στο αμέσως επόμενο block με διαθεσιμότητα.

Οι αλλαγές στα block εκκίνησης θα πραγματοποιούνται σε «λογικά πλαίσια» ανάλογα με την καλύτερη επίδοση του δρομέα. Π.χ. δρομέας με καλύτερο χρόνο τερματισμού 40 λεπτά στα 5χλμ απόσταση ΔΕΝ μπορεί να τοποθετηθεί στα πρώτα block εκκίνησης.

Προσοχή: Τα αιτήματα για αλλαγή σε block εκκίνησης δρομέων θα εξετάζονται κατά περίπτωση και θα πραγματοποιούνται μόνο εφόσον κριθεί εφικτό.9) Ακύρωση Εγγραφής

Αιτήματα ακυρώσεων υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου 2022.

Στην περίπτωση ακύρωσης εγγραφής εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα μετά παρακρατήσεως 5,00€ για διαχειριστικούς λόγους, ανεξαρτήτως αγώνα. Σημειώνεται πως τα ποσά δωρεάς σε ΜΚΟ δεν επιστρέφονται.

Διαβάστε αναλυτικά την Πολιτική Ακυρώσεων εδώ.

 


*Η επιπλέον χρηματική επιβάρυνση για τις αλλαγές αυτές εφαρμόζεται, για να καλυφθεί το κόστος παραγωγής νέων κενών φακέλων αριθμού συμμετοχής που δίνονται στους δρομείς για τις παραπάνω αλλαγές, καθώς και για διαχειριστικούς λόγους. Σημειώνεται πως η χρηματική επιβάρυνση 5,00€ εφαρμόζεται σε κάθε αλλαγή - αθροιστικά, για παράδειγμα αν γίνει αλλαγή ονόματος και αλλαγή αγωνίσματος η επιβάρυνση ανέρχεται στα 10,00€. Η χρηματική επιβάρυνση δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις 1,4 και 5.